Хранителни добавки 1

Хранителни добавки-натурални, 98 % усвояване

Създаване на хранителните добавки на “ЕД Медицин” с най-добро усвояване.

През 1999 г. група лекари от различни страни основават “AD Medicine”, фирма създадена “от лекари за лекари”, за производство на качествени хранителни добавки с най-добро усвояване. Създаването на “AD Medicine” не е случайно. През последните години интересът към фитопродуктите, обикновено регистрирани като хранителни добавки, нараства стремглаво. Само в САЩ годишния оборот на хранителни добавки е от 12 млрд. долара. Често хранителните добавки се разпространяват от хора без медицинско образование или от представители на алтернативната медицина. Каква трябва да бъде позицията на лекаря по отношение на хранителните добавки? Да се преструва, че такива добавки не съществуват? Или да  изписва хранителни добавки само за да успокоява пациенти, които искат да вземат нещо “природно”. Но трябва ли да се игнорира факта, че в качествените хранителни добавки е събран хилядолетния опит на човечеството? Или, че някои от съставките в хранителните добавки могат да влизат във взаимодействие с лекарствени средства и, съответно, лекарят най-малкото трябва да знае, какви продукти вземат неговите пациенти. Все повече в медицината се затвърдява становището, че натуралните хранителни добавки трябва да бъдат обект на сериозни проучвания и да се препоръчват от професионалисти. “AD Medicine” е създадена в отговор на тази тенденция. AD – additional, допълваща, допълнителна. Лекарите на “AD Medicine” искат да създадат хранителни добавки на растителна основа, които могат да бъдат използвани от други лекари в своята практика наред с конвенционалните средства. Хранителните добавки трябва да бъдат произведени в условията на GMP-стандарт, в производството да се използват само стандартизирани съставки с високо качество, а технологията трябва да позволява висока абсорбция и възможност за комбиниране на различни съставки.

Производство на хранителните добавки на “ЕД Медицин”За ЕД Медицин

Производството на компанията стартира в САЩ /Калифорния/, тогава там има подходяща технология за създаване на хранителна добавка с най-добро усвояване от организма. Компанията се развива много добре и в Русия, централният офис е в гр.Москва.Там работи активни голям екип от медицински специалисти по разработването на нови и усъвършенстването на стари формули на натуралните хранителни добавки на “ЕД Медицин”. Основна отличителна черта на хранителните добавки на “ЕД Медицин” е това, че се произвеждат под формата на колоиден разтвор, което позволява усвояване 98 %, без аналог на пазара.

По настоящем продуктите се произвеждат във фармацевтично предприятие в Анкара/Турция отново в съответствие с най-строгите стандарти за качество.

Хранителните добавки на “ЕД Медицин” са на пазара в България от началото на 2003 г. без никакви компромиси с качеството.

За ЕД МедицинЗа ЕД Медицин

Разпостранение на хранителните добавки на “ЕД Медицин”За ЕД Медицин

Хранителните добавки се разпространяват основно чрез аптечната мрежа. Компанията работи успешно с почти всички вериги аптеки- Ремедиум , Софармаси, Субра, Сейба, Медея, Авицена, Детелина,Хера, Нота Бене, Гален, 36,7, Марешки и др. Хранителните добавки се разпостраняват в цяла България. До частни клиенти доставките се осъществяват с куриерска фирма “Спиди”. “ЕД Медицин” работи с почти всички дистрибутори на лекарства- Фьоникс, Софарма, Стинг, Велеви фарма и др. Компанията редовно организира семинари, презентации и конференции с цел запознаване с колоидните фитоформули.

Мисия, визия и цел на компания “ЕД Медицин”-производител и вносител на хранителни добавки

Мисия – Нашата мисия е да работим за подобряване здравето и здравословния начин на живот на хората, чрез правилното прилагане на хранителни добавки, съдържащи екстракти от лечебни растения, микроелементи, витамини и други биологично активни вещества и с най-добро усвояване от организма.

Визия – Чрез предлагането на хранителни добавки, регистрирани като добавки към храната, комбиниращи вековния опит на фитотерапията в целия свят, със съвременни технологии на производство и съвременни изследвания на лечебните свойства на растенията, минералите, витамините и биологично активните съединения да предостави на лекаря нови средства за борба с болестите, а на пациентите – безопасни, високоефективни и без странични действия хранителни добавки за поддържане на здравето и дълголетието.

Цел – Да информира лекарите с вярна и научно подкрепена информация за хранителните добавки. Да позиционира правилно комплементарната спрямо конвенционалната медицина и да определи възможностите за тяхното съвместно прилагане.